La campanya Nits Segures té l’objectiu de condicionar l’espai d’un alberg nocturn per acollir als nens i nenes sense sostre de Maputo durant la nit.

Com gastarem els diners? Actualment l’estructura de l’alberg ha estat recuperada i habilitada. Així que la recaptació d’aquesta campanya es destinarà a equipar l’alberg amb llits, mantes, parament de cuina, un televisor, contes infantils i tot el que serveixi per crear un espai acollidor perquè els petits i petites puguin tenir Nits Segures.

Tots els nens i nenes del món mereixen un descans segur per créixer sans! Tot i les adversitats i mentre treballem per afrontar les causes del terrible fenomen dels nens i nenes del carrer, entre tots podem oferir aquest lloc acollidor on puguin acabar el dia tranquils i renovar les seves forces per al següent.

Fundació MAIN treballa fa més de 15 anys a Moçambic, a la defensa dels drets i el benestar dels nens i nenes que viuen en situació de carrer des de molt petits. Alguns no tenen família o estan desvinculats d’elles, altres arriben a la ciutat fugint de la pobresa de les zones rurals; viuen, treballen, aprenen, tenen amics, s’espavilen molt, però la realitat és que aquests petits estan desemparats als carrers de Maputo. Durant el dia, Fundació MAIN juntament amb la seva sòcia local, l’Associació Hlayiseka, els ofereix activitats, acompanyament, tallers, formació, un lloc on menjar, on jugar, fora de la duresa del carrer. No obstant això, aquestes instal·lacions no són aptes per acollir aquestes petites personetes durant la nit.

Els sistemes de protecció de la infància a Moçambic treballen per millorar el seu abast, però tot i així molts menors, aquells que per diversos motius no estan sota la cura d’orfenats i altres institucions privades, continuen en situació de desprotecció permanent.

Amb aquesta iniciativa que hem anomenat “Nits Segures”, volem obtenir els fons per adequar un alberg perquè els nens i nenes que busquin protecció i descans, trobin un lloc segur on passar la nit i començar el dia següent amb un esmorzar.

Totes les donacions rebudes poden fer la diferència.

Gràcies per compartir l’abundància!